A Te Nyelviskolád

Tudj meg többet a MySchool-ról!

JELENTKEZEM!
78
diák
152
nyelvvizsga
4
tanár
3
tanterem

A történetünk

Nyelviskolánk 2006 őszén nyitotta meg kapuit, Kecskemét szívében, a város központjában. Három tanteremmel, barátságos környezettel, kiválóan képzett Tanári csapattal, Oktatás-szervezőnkkel, a hét szinte minden napján – szombaton is- , ha eldöntötted, hogy végre szeretnél megtanulni angolul, hogy könnyebben érvényesülj az Életedben, ha szeretnéd végre a kezedben tartani a diplomád, ha plusz pontokra van szükséged egy sikeres felvételihez, ha 2020-ban fogod a jelentkezésed leadni a felsőoktatásba, ha eredményesebb szeretnél lenni a munkaerőpiacon, minőségi munkával, több fizetéssel, vagy egyszerűen csak szeretsz utazni, nyitott vagy az újra és szeretnél beszélni egy idegen nyelvet, hogy szabad lehess, akkor mi szeretettel várunk! Velünk, már sokan elérték a céljukat…, hidd el Neked is sikerülni fog!-

A csapatunk

Pákozdi Viktória iskolavezető

1975-ben születtem, pedagógiát és közgazdaságot tanultam. Tanítottam a Közoktatásban és dolgoztam a versenyszférában is. Minden korábbi tapasztalásra szükség volt ahhoz, hogy most egy szuper csapat élén, ezzel a hatékony oktatási módszerrel, segíteni tudjunk nektek abban, hogy sikeresebb és teljesebb legyen az életetek az angol nyelvvel.

Pákozdi Viktória
Sasi Kitti

oktatásszervező

Sasi Kitti vagyok a Myschool nyelviskola oktatás-szervezője. Velem fogtok találkozni először mikor az iskolába érkeztek, teljes körű tájékoztatást adok nektek a suli sajátos, mindennapi életéről. Nálam iratkoztok be, velem intézitek a pénzügyeket és segítségetekre vagyok egész nap. Bármilyen kérdéssel fordulhattok hozzám, legyen az az órarendetek kialakítása, vizsgára jelentkezés vagy csak egyszerűen meg szeretnétek beszélni a céljaitokhoz vezető út szakaszait. Magamról annyit, hogy mosolygós vidám lány vagyok, szeretek emberek között lenni, beszélgetni, kapcsolatot teremteni. Minden elfogultság nélkül mondom, ha egy családias jó hangulatú helyet kerestek az angol tanulására, itt a helyetek a kecskeméti Myschool csapatában.

Pánczél Katalin

angoltanár

A Szegedi Tudományegyetemen végeztem angol és német tanári szakon. Mindkét nyelvet szeretem és az általános nyelv mellett szívesen foglalkozom üzleti nyelvvel is. Néhány éves gazdasági és fordítói tanulmány után döntöttem el, hogy a nyelvoktatással szeretnék foglalkozni. Beszédórákon és elméleti órákon is egyaránt találkozhattok majd velem. A nyelvtanításban és nyelvtanulásban azt szeretem legjobban, hogy segíthetek a tanulóknak céljaik elérésében: legyen az akár a diploma megszerzése, magabiztos nyelvtudás, álláskeresés vagy hasznos időtöltés. Emellett szeretem látni, ahogy a tanulóink nap mint nap fejlődnek és egyre ügyesebben használják a nyelvet. Igyekszünk a MySchool-ban ehhez számotokra minden feltételt és lehetőséget biztosítani. Gyertek, tanuljatok velünk! Angolra fel!

Dietrich Csenge Sára

angoltanár

Az életemben mindig meghatározó szerepe volt a nyelvtanulásnak, így az egyetemi felvételire való jelentkezésnél a bölcsészkart, azon belül az anglisztika szakot választottam. Diplomámat a Miskolci Egyetemen szereztem, ahol az angol mellett germanisztika minort és pedagógiai modult is végeztem. Jelenleg itt, a MySchool Angol Nyelviskolában tartok elméleti, illetve kommunikációs órákat egyaránt. Az iskola által kidolgozott flexibilis órarend nyújtotta lehetőséggel, s a következetesen felépített tananyaggal könnyen tehet szert magabiztos tudásra a tanuló akár rövid időn belül. Kollégáimmal, tanárként igyekszünk a legjobb tudásunkkal segíteni a nálunk tanulókat a tanulási folyamat során, s örülünk az általuk elért sikereknek!

Balogh Anett

angoltanár

Balogh Anett vagyok, angol nyelvtanár. 2014-ben végeztem a Debreceni Egyetemen angol-magyar szakos tanárként. A MySchoolban 2013-2016 dolgoztam főállásban, majd a Kecskeméti Szakképzési Centrum Gáspár András Szakgimnáziumában voltam magyartanár 2016-2019. Jelenleg angol nyelvet és magyart tanítok a Kecskeméti Szakképzési Centrum Szent-Györgyi Albert Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájában. A közoktatás mellett nyelvvizsgára készítek fel B2 és C1 szinteken, valamint Erasmus+ pályázatokkal is foglalkozom.

Szabó Andrea

angoltanár

Angol-matematika tanár szakon végeztem Szegeden, főállásban egy szakgimnáziumban tanítok. 2014 óta vagyok a Myschool csapat tagja. Mostanság már csak óraadóként. Mivel nagyon szeretek nyelvtant tanítani elméleti órákon találkozhattok velem. Szeretek utazni, világot látni, sok minden érdekel. Nyelvtudásomat többet között sorozatok nézésével tartom szinten.

Vida Juliett

angoltanár

Juliett vagyok. Már kiskorom óta érdekel az angol, így a középiskola után tanulmányaimat a Szegedi Tudományegyetemen folytattam angol-magyar tanári szakon. Itt mélyebben megismerkedtem az angol kultúrával és ismeretekre tettem szert az angol nyelv módszertanát illetően. A Myschool nyelviskolában két éve vagyok óraadó tanár. Elméleti óráimon szeretek a tanulóknak új ismereteket átadni, míg a szóbeli óráimat minél színesebb és érdekesebb anyagokkal igyekszem tarkítani. Tanítottam a kecskeméti és a kecskeméti Myschoolban is, ahol nagyon sok kedves emberrel ismerkedtem meg. Hálás vagyok, hogy a Myschool nyelviskola tagja lehetek, hiszen a tanulóktól rendkívül sok örömet és kedvességet kapok!

Iratkozz be most!

Meglátod, hamarosan tényleg a saját angol nyelviskoládnak fogod érezni, hiszen itt valóban minden csak Rólad szól! Nekünk mindig Te és az angol tanulással kapcsolatos céljaid lesznek a legfontosabbak.